C/4 Dokumentum tasak, Okmánytasak, Csomagkísérő tasak (DokuFix) öntapadó tasak - 500db/csomag

Raktáron
SKU
787

Elérkezett a változás ideje: az Öntapadó Okmánytasakok Dokumentum Tasakok nem csupán a csomagolást forradalmasítják, hanem a nyugalom és a bizalom új szigetét teremtik meg az üzleti kommunikáció tengerén. A  Sprinter futárszolgálat és a Magyar Posta által jóváhagyott okmánytasakjaink megkönnyítik, hogy az Ön csomagjai a lehető legbiztonságosabb úton érkezzenek meg célba – legyen szó hatalmas távolságokról vagy a városi forgatagban tett rövid utakról. A szilárd, mégis rugalmas PE anyag, a fényvisszaverő felületek és a forradalmi Hot-Melt ragasztás kombinációja garantálja, hogy szállítási dokumentumai mindenkor olvashatóak és érintetlenek maradjanak.

C/4 Méretű Öntapadó Okmánytasak Dokumentumtasak – Az Online Kereskedelem Nélkülözhetetlen Eszköze

Minőségi és megbízható csomagolási megoldás, amely optimalizálja a webáruházak és csomagküldő szolgáltatások logisztikáját.

Ez a C/4-es méretű, 234x325 mm-es öntapadó okmánytasak dokumentum tasak a webáruházak és a csomagküldő vállalkozások számára készült, kifejezetten az online kereskedelmi igényekre szabva. Tartós anyagból készült, hogy ellenálljon a gyakori kézbesítés során fellépő igénybevételnek, és védelmet nyújtson a dokumentumoknak a szállítás alatt.

Az ipari, postai, elfoglalt csomagoló részlegeknél széles körben használt, hogy a küldeményeket, számlákat, egyéb dokumentumokat a csomagok külsejéhez csatolják, hogy a címadatok egyértelmüen láthatóak legyenek.

Erős Tapadás: A fejlett öntapadó technológia garantálja, hogy a tasak a legnagyobb igénybevétel mellett is helyén marad, megőrizve a küldemény tartalmát.

Időjárásálló Védelem: A tasak anyaga víz- és szakadásálló, ami biztosítja a szállított dokumentumok sértetlenségét a változó időjárási körülmények között.

Gyors és Egyszerű Felhasználás: Az előre kialakított címzési mezőkkel a csomagok feldolgozása gyors és hatékony, ami nélkülözhetetlen az e-kereskedelemben.

Öko-tudatos Választás: Az újrahasznosított anyagból készült tasakokkal nem csak ügyfelei dokumentumait védi, hanem a Földet is.

Alkalmazási Útmutató:

  • Nyissa le a tasak hátulján található öntapadó sávot.
  • Helyezze be a szállítandó dokumentumot.
  • Nyomja rá erőteljesen a csomagolásra, hogy biztosítva legyen a tasak szilárd tapadása.

Modernizálja logisztikáját és emelje ügyfélkiszolgálását új szintre prémium minőségű C/4 méretű, 234x325 mm-es Öntapadó Okmánytasakjainkkal Dokumentum tasakjainkkal. Ne engedje, hogy a postai problémák lassítsák üzletét! Ragaszkodjon a megbízhatósághoz és a stílushoz – válassza tasakjainkat, amelyek garantálják, hogy minden csomag épségben és pontosan odaérjen, ahová szánja. Kattintson és rendelje meg a biztonság és minőség zálogát, és lépjen be a következő generációs csomagküldés világába. Ne hagyja ki ezt a versenyelőnyt – vásároljon most!

Special Price 14542,00 Ft 11450,39 Ft Eredeti ár: 15494,00 Ft
29,08Ft / DB.

Termékleírás

Okmánytasak, Dokumentum tasak

  • ideális számlák, szállítólevelek és egyéb fontos dokumentumok tárolására szállítás közben
  • öntapadós hátlapja tökéletesen tapad szinte bármilyen felülethez
  • az okmánytasak megvédi a dokumentumokat az időjárási hatásoktól
  • környezetbarát polietilénből (PE) készült

Európa legkedveltebb okmánytasakja, dokumentum tasakja!

Vélemények

Oszd meg gondolataidat

Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Subscription