Etikett címke - 105 x 48 mm

Raktáron
SKU
KF10657

Minden címke egy új fejezet - és minden csomag, amit elküldesz, egy új történet a Q-Connect Etikett Címkéinkkel. A helyzet adott: egy mindennapjaink részét képező, megbízható eszköz, ami mögött ennél sokkal több áll. 

Az e-kereskedelem robbanásszerű növekedése a csomagok elküldésének és címkézésének kiemelt fontosságát hozza el az életedbe. Ahol minden egyes szállítmány, minden egyes érintkezés a vevőddel történik.

Azonban, a piacon sokféle címke kapható, néha nehezé tehetik a döntést, és nem mindig kínálnak kimagasló minőséget vagy hatékony, könnyű használatot.

Hogyan biztosíthatod, hogy a címkéid nem csak működnek, hanem mesélnek is egy történetet, hozzáadnak a vevői élményhez?

A Q-Connect Etikett Címke, az a tökéletes választás, amely nem csak megoldja a komplikációkat, hanem tovább szővi a márkád történetét.

A Q-Connect Címkékkel mindennapi csomagolásaid váratlanul személyre szabott és emlékezetes vevői élménnyé válnak!

A címkék nem csak praktikusak – ők a vásárlóid felé ígért élmény részei. Légy részese annak a csoportnak, akik máris felfedezték ezt az egyedülálló utazást!

Mérlegelve a lehetőségeket? A Q-Connect az a márka, amely minden csomagban különleges élményt kínál – nem csak egy címke, hanem egy történet is.

Elege van a silány minőségű és nehezen kezelhető címkékből? A Q-Connect nem csak a fájdalmad gyógyítja, hanem felemeli az üzletedet is!

Kiváló minőségű, pontosan nyomtatott, könnyen felhasználható etikett címke. 105 x 48 mm méret, 12 címke/ív, 1200 címke/doboz. Gyors és tiszta nyomtatás minden alkalommal, amely kiemeli a csomagjaidat a tömegből és professzionális megjelenést kölcsönöz. Egy erőteljes márkaélmény minden csomagban, ami hűségét és elköteleződését erősíti a vevőkkel.

 

 

2946,00 Ft 2319,69 Ft

További információ

Etikett címke szélessége

105 x 48 mm

Etikett címke magassága

48 mm

Etikett címke ív/doboz

100

Etikett címke db/ív

12

Etikett címke db/doboz

1200

Etikett címke ív mérete

A/4

Etikett címke alakja

szögletes

Etikett_cimke_szine

fehér

Etikett címke pályaszám

2

Etikett címke anyaga

papír

Etikett címke alkalmazása

Általános felhasználás

Felragasztási hőmérséklete

min. 8 C

Etikett_cimke_ragaszto

Normál

Vélemények

Oszd meg gondolataidat

Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Subscription