C/6 (175x115mm) Dokumentum tasak, Okmánytasak, Csomagkísérő tasak (DokuFix) öntapadó tasak - 1000db/csomag

Raktáron
SKU
1289

Válassza a megbízhatóságot: Dokumentum Tasak és Öntapadó Okmánytasak

docuFIX® CLASSIC: Az Ön nyugalmáért az úton

A Dokumentum Tasak több mint egy tárolóeszköz – egy megbízható partner minden szállítmányozási folyamatban. A különféle méretek, mint a kis C/7-es mérettől egészen a nagy C/4-esig, biztosítják, hogy minden csomag mérethez tökéletes megoldást kínáljunk. Környezetbarát polietilénből készül, így a Dokumentum Tasak nem csak az Ön dokumentumainak védelmét szolgálja, hanem a fenntarthatóságot is előtérbe helyezi. A fényvisszaverő tulajdonsága pedig gondoskodik a vonalkódok tökéletes olvashatóságáról, amely nélkülözhetetlen a modern, gyors tempójú logisztikában.

A C/6 méretű Dokumentum Tasak és az Öntapadó Okmánytasak tökéletes választás azoknak, akik kompaktság és megbízhatóság mellett döntenek. A 175x115mm méret ideális a standard méretű levelek, számlák és egyéb fontos dokumentumok gyors és biztonságos szállításához. Ezek a tasakok rendkívül strapabírók, a Hot-Melt szintetikus forróolvadék ragasztójuk pedig minden körülmények között megtartja őket a helyükön.

Különösen ajánlott a nemzetközi küldemények esetén, ahol az út során a csomagok hosszabb ideig vannak kitéve a külső hatásoknak. Az Öntapadó Okmánytasakok erős ragasztófelületüknek köszönhetően biztonságosan záródnak, és védik a küldemény tartalmát a por, nedvesség és az esetleges szakadások ellen. Ezen felül a tasak felülete fényvisszaverő, ami hozzájárul a vonalkódok és címzések könnyű beolvasásához, így a szállítási folyamat során is egyszerűsítve van az azonosításuk.

Ne engedje, hogy a szeszélyes időjárás meghiúsítsa terveit. A Dokumentum Tasak és Öntapadó Okmánytasak különleges Hot-Melt ragasztója garantálja a kiváló tapadást minden felületen, így a dokumentumok biztonságban érkeznek meg a rendeltetési helyükre. Nem véletlen, hogy ezek a termékek a nemzetközi futárszolgálatok első választásai közé tartoznak. Tartson magának is egy készletet, és élvezze a nyugalmat, hogy bármikor, bármilyen helyzetben képes lesz azonnal reagálni és biztonságban küldeni fontos dokumentumait. Válassza a Dokumentum Tasak és Öntapadó Okmánytasak termékeinket, és legyen előnyben a szállítás minden lépésében.

Special Price 8763,00 Ft 6900,00 Ft Eredeti ár: 9119,00 Ft
8,76Ft / DB.

Termékleírás

Okmánytasak, Dokumentum tasak

  • ideális számlák, szállítólevelek és egyéb fontos dokumentumok tárolására szállítás közben
  • öntapadós hátlapja tökéletesen tapad szinte bármilyen felülethez
  • az okmánytasak megvédi a dokumentumokat az időjárási hatásoktól
  • környezetbarát polietilénből (PE) készült

Európa legkedveltebb okmánytasakja, dokumentum tasakja!

Vélemények

Oszd meg gondolataidat

Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Subscription