Etikett címke - 70 x 37 mm

Raktáron
SKU
KF10647

Képzelje el a perfektumot: ahol minden csomag időben és tökéletes állapotban érkezik! 

Célunk a csomagolási folyamat szépségének és egyszerűségének felfedezése. Nap mint nap e-kereskedelmi szolgáltatók, webáruházak, és csomagküldők küzdenek a hatékony csomagküldési folyamatokért, amelyek maximalizálják az ügyfél elégedettségét.

Mennyire lehetne könnyű egy címke, amely semmit sem enged át a minőségéből, még a legkeményebb körülmények között sem? Megoldást keresünk azokra a komplikációkra, amelyekkel az online kereskedők és csomagküldők találkoznak minden egyes csomag elküldésénél.

Mi lenne, ha egy címke nemcsak az információ közvetítésének eszköze lenne, hanem egy eszköz, amely elősegíti vállalkozásának profizmust és az ügyfélkapcsolatokat?

Képzelje el a Q Connect Etikett Címkét: Ahol minden címke jelenti a minőséget, a megbízhatóságot és a profi megjelenést - minden egyes csomagon!

Tudta, hogy a csomagja címkéje az első dolog, amit az ügyfelek észrevesznek? Egy ragyogó, tiszta, és precíz címke nem csak információt közvetít, hanem érzéseket is!

A Q Connect Etikett nem csupán egy papírdarab. Ez a kapu, amelyen át minden csomagja beszél az Ön hozzáértéséről, precizitásáról és arról, hogy Ön mennyire értékeli ügyfeleit.

 Vajon mennyivel lehetne hatékonyabb és professzionálisabb a csomagküldési folyamat, ha minden apró részlet, mint például egy címke, az Ön üzleti értékeit tükrözi?

Minden elveszett, megsérült vagy rosszul címkézett csomag veszteség. A Q Connect Etikett címke egy védelmező pajzs, amely biztosítja, hogy minden csomagja sértetlenül és időben célba ér!

70 x 37 mm méret, 24 etikett/ív, 2400 etikett/doboz.

Tökéletes méret az optimalizált láthatósághoz és információátvitelhez.

Jelentősen javítja csomagjainak azonosíthatóságát és szállítási megbízhatóságát.

Engedje meg, hogy a Q Connect Etikett a segítője legyen ezen az úton, és biztosítsa csomagjainak a legkiválóbb bemutatkozást! Ön beleáldozott az üzletébe, mi segítünk abban, hogy mindenki lássa azt a minőséget és elkötelezettséget, amit képvisel!

2946,00 Ft 2319,69 Ft

További információ

Etikett címke szélessége

70 x 37 mm

Etikett címke magassága

37 mm

Etikett címke ív/doboz

100

Etikett címke db/ív

24

Etikett címke db/doboz

2400

Etikett címke ív mérete

A/4

Etikett címke alakja

szögletes

Etikett_cimke_szine

fehér

Etikett címke pályaszám

3

Etikett címke anyaga

papír

Etikett címke alkalmazása

Általános felhasználás

Felragasztási hőmérséklete

min. 8 C

Etikett_cimke_ragaszto

Normál

Vélemények

Oszd meg gondolataidat

Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Subscription