H/18 Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Tasak (290x370) fehér - 100 db/doboz

Raktáron
SKU
2FVAF200008

Gondoltál már arra, milyen az, amikor a vásárlód kézhez veszi a csomagját, és annak borítékja olyan, hogy már azonnal egy mosoly ül ki az arcára? Igen, beszélek a H/18 Fehér Légpárnás Borítékról, amit oly sok E-kereskedelmi szolgáltató, Amazon, eBay, Alibaba, Árukereső és még sokan mások használnak. De miért is?

Nézzünk szembe a ténnyel: nap mint nap rengeteg csomagot kapunk, és gyakran elveszünk az átlagosságban. De itt jön a képbe a mi Fehér Légpárnás Borítékunk! Nem csak egy egyszerű boríték, hanem egy igazi élmény. Egy eszköz, amely kiemeli márkádat a tömegből, és biztosítja, hogy az első benyomásod emlékezetes legyen.

De miért is olyan különleges ez a boríték? Először is, gondolj csak bele: amikor a vevő kézhez veszi a csomagot, az első dolog, amit észrevesz, az a boríték. Miért ne használnál olyat, ami valóban különlegessé teszi ezt a pillanatot? Ezenkívül a Fehér Légpárnás Boríték öntapadós kialakítása elegáns hangulatot kölcsönöz, ami tökéletesen illeszkedik bármilyen üzenethez vagy ajándékhoz.

De nem csak a design miatt választják sokan ezt a borítékot. A H/18 Fehér Légpárnás Boríték a legjobb védelmet nyújtja a termékeknek, így biztos lehetsz benne, hogy a csomagod sértetlenül ér célba. Ráadásul, mint boríték specialisták és szakértők, a legjobbat kínáljuk a borítéknyomtatás terén, így teljesen egyedivé teheted a borítékodat.

Most pedig képzeld el, milyen az, amikor egy vásárló a kezébe veszi a csomagot, és már az első pillanatban elájul a boríték minőségétől. Nem csak egy borítékot vesz kezébe, hanem egy élményt. Ezt az élményt kínálja a H/18 Fehér Légpárnás Boríték.

Ne hagyd, hogy a márkád elvesszen az átlagosságban. Válaszd a legjobbat, válaszd a H/18 Fehér Légpárnás Borítékot, és garantáltan kiemelkedsz a tömegből!

Fedezd fel a H/18 Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték és Légpárnás Tasak páratlan előnyeit! Az elegáns fehér szín és a kifinomult kialakítás nemcsak esztétikailag vonzó, de maximális védelmet is nyújt küldeményeidnek.

Képzeld el, hogy céges logóddal és személyre szabott design-nal ellátott borítékokkal emelsz ki a tömegből! Az elbűvölő színválaszték és a lenyűgöző nyomtatási lehetőségek arra várnak, hogy egyedi üzenetet küldj ügyfeleidnek.

A Fehér Buborékos borítékaink nem csak kiváló minőségűek, de rendkívül stílusos megjelenésükkel azonnal felkeltik az érdeklődést. Szakértőinkkel együttműködve, határtalan kreativitással alkothatsz borítékot, ami minden tekintetben tökéletes.

Minden egyes borítékunkban a legújabb technológiai újítások találhatók: az erős 1-1cm széles laminált hegesztés és az oldalsó uszonyok garantálják, hogy tartalma biztonságban maradjon a szállítás során.

Ezen kívül a H/18 Fehér Légpárnás Borítékok, a Buborékos Borítékok és a Légpárnás Tasakok ideális választás marketing kampányokhoz, promóciós levelekhez és céges ajándékok küldéséhez - mindezt elérhető áron, míg a kiváló minőség garantált.

Merj nagyot álmodni, és emelkedj ki a versenytársaid közül! Keresd az igazán kiváló minőséget, és hagyd, hogy termékeink segítsenek ebben.

Elképzelheted a csillagos égbolt végtelenjét, ahol millió csillag ragyog az éjszakában? Most képzeld el, hogy a Légpárnás Boríték Nyomtatásunk pontosan ugyanolyan - egy csillag, amely fényesebben és ragyogóbban világít, mint a többi! Ahogyan a csillagok között van, amely a legfényesebb, a borítéknyomtatási szolgáltatásunk is kiemelkedik a versenytársak közül.

Mi, mint elkötelezett specialisták és szakértők, büszkék vagyunk arra, hogy a piacon a legmagasabb minőségű borítéknyomtatást kínáljuk. Akár egy logóval szeretnéd testreszabni borítékjaidat, akár egy egyedi dizájnnal, nálunk nincsenek korlátok! Engedd szabadon a képzeleted, és hozd létre velünk azt a tökéletes borítékot, amely minden kézben tartáskor izgalmat és csodálatot kelt.

A Légpárnás Boríték Nyomtatásunk a piac egyik legjobbja. Nem csak a minőség miatt, hanem mert minden egyes nyomtatott boríték mögött szenvedély, elkötelezettség és a tökéletesség iránti vágy húzódik meg. Amikor a kezedbe veszel egy ilyen borítékot, érezni fogod a különbséget, és hallani fogod az olvasó szívdobbanását, amint a mondataink hatására az izgalmaktól reszket.

Vegyél egy mély lélegzetet, engedd szabadon a képzeleted, és alkoss velünk együtt! Várjuk, hogy közösen megalkothassuk azt a Légpárnás Borítékot, amely nem csak a levelezésed része, hanem egy különleges üzenetet is hordoz a világ számára. Ne hagyd ki ezt az alkalmat, hogy valóban kiemelkedj a tömegből!

Képzeld el, hogy termékeid egy olyan buborékba zárva érkeznek meg vevőidhez, ami nem csupán védi, de fel is emeli azokat a hétköznapi csomagolás tömegéből. A Buborékosboríték webáruházunknál ez nem csak egy álom. Légpárnás borítékaink, amelyek a piac legfehérebb, legvarázslatosabb árnyalataiban pompáznak - fehértől a mély kékig, a vibráló pirosig és az elegáns osztrigafehérig - olyan védelmet nyújtanak, amely magában hordozza a biztonság és a stílus ígéretét.

Fedezd fel H/18-as Légpárnás Borítékunkat, amely 100 darabos kiszerelésben kapható, és garantáljuk, hogy áraink piacvezetőek. Vállaljuk, hogy a profitod érdekében a legkedvezőbb áron biztosítjuk a termékeket. Legyen szó logós, reklám, vagy színre szabott borítékról, nálunk minden nyomtatási igényedet magas szakértelemmel és kreativitással valósítjuk meg.

Mert nálunk a nyomtatási terved csak a képzelet határolja. Hozd el hozzánk elképzeléseidet, és mi valósággá varázsoljuk őket. Készítsd el velünk azt a Fehér Légpárnás Borítékot, amely tényleg kiemelkedik - nemcsak a tömegből, hanem a várakozások felett is.

A Buborékosboríték webáruház: ahol a védelem és elegancia tökéletes harmóniája ötvöződik. Válaszd a professzionalizmust, válaszd a legjobbat - válaszd a Buborékosborítékot.

Merülj el a csillogás tengerében, ahol minden boríték egy ígéret, egy varázslatos utazás kezdete. A Buborékosboríték webáruházban minden termékünk egy műalkotás, egy üzenet, amely önmagáért beszél. Fehér légpárnás borítékaink, akár a friss hófényesség, vagy a buborékos borítékaink, akár a tiszta forrás csillogása, olyan varázslatot hoznak, amitől az adrenalin pezseg a vénáinkban.

Állj meg egy pillanatra és képzeld el, hogy termékeidet olyan boríték öleli körül, ami nem csak védi, de magasztalja is őket. A Buborékosboríték webáruház nem csak csomagol, hanem ünnepli a tartalmat. A színes palettánk – fehértől a mély kékig, az élénk pirostól a pastell pinkig – kibontakozó színkavalkádja egy örömünnep minden csomagnak.

Lépj be a Buborékosboríték világába, ahol az árgarancia csak a kezdet. Itt minden vásárlás egy üzleti kaland, ahol a profit a sikerünk garantálója. Legyen szó egyedi logós borítékról, vagy egy teljesen személyre szabott borítékgyártásról, mi partnerként melletted állunk. A lehetőségek korlátlanok, csak a képzeleted szabhat határt.

Válassz minket, és hozd ki termékeidből a maximumot - a Buborékosboríték webáruházban, ahol minden boríték egy ígéret, egy új kezdet. Ahol a védelem és az elegancia kéz a kézben halad, és ahol minden csomagolás egy élmény, ami az adrenalin szivattyúzásától a vénákban pezseg.

Képzeld el azt a pillanatot, amikor kibontod a csomagot, és a kezedbe fogod azt a borítékot, amely több mint egy tárgy – egy üzenet, egy érzés, egy ígéret. A Buborékosboríték webáruház aranybarna és barna színű légpárnás borítékai nem csak csomagolások, hanem kapuk, melyeken át a várakozás szinte kézzelfoghatóvá válik. Az elegancia és a stílus ezen árnyalatai kifinomult választást képviselnek, melyekkel üzeneteid és termékeid méltóságteljesen ragyognak.

Amikor a buborékos boríték, ez a csillogó kincs, megérkezik a címzetthez, az izgalom már a levegőben vibrál. A légpárnás tasak nyomtatásunk, minden egyedi megrendelésedhez igazodva, azonnal felkelti a figyelmet. A logós boríték nyomtatásunkkal pedig már a csomag kézbe vétele is egy márkával való találkozás.

Éld át velünk ezt a pezsgő élményt, ahogy az adrenalin fokozatosan megindul a vénáidban. Merülj el a részletekben, és emeld az izgalmakat a csúcsra, mert a Buborékosboríték webáruházban minden egyes termék egyben egy ígéret, hogy a legjobbat adod. Téged és üzenetedet a legfényesebb csillagokig emeljük – ahol már csak a határtalan égbolt a limit.

Nyisd ki a kaput a kifinomultság világába a Buborékosboríték nyomdánkkal, ahol a boríték gyártás művészetté emelkedik. A fehér színű légpárnás borítékokon megjelenő logós grafika nem csak a szemedet kápráztatja el, hanem a márkádat is a csillagokig emeli. Reklámgrafikánk nyomása olyan, mint a kreativitás és a precizitás táncának finom egyensúlya, ami minden egyedi légpárnás tasakon életre kel.

Nem csak borítékokat gyártunk, hanem élményeket nyomtatunk. Minden egyes reklám boríték egy ígéret, hogy üzeneted a legmagasabb szinten kerül közvetítésre. A logós boríték nyomása során minden apró részletre odafigyelünk, így biztosítva, hogy a márkád jelzése messze sugárzódjon.

Engedd, hogy csillogó szolgáltatásaink magukkal ragadjanak, és érezd, ahogy az adrenalin szivattyúzásával ébred életre minden egyes levelezés. Lépj velünk a lehetőségek végtelen terébe, ahol a boríték nem csupán egy tárgy, hanem egy üzenet, egy vállalás, egy műalkotás.

A boríték nyomda nem csupán egy hely, ahol a papír megelevenedik. A boríték gyártás folyamata itt a Buborékosboríték webáruházban egy varázslatos útra invitál, ahol a céges és egyedi borítékok nem csak üzenetek hordozói, hanem a siker szimbólumai is egyben. A reklám boríték nyomásunk minden egyes alkotásával tovább fokozzuk a márkák kisugárzását, hozzáadva a lüktető ütemet a vállalati kommunikációhoz.

Buborékos borítékaink nyomása csillogó, lebilincselő és szédítő – olyan érzést keltve, mintha maga a lelkesedés nyerné testet. Ez az, ami megállíthatatlanul hódítja meg a piacot és kelti fel az érdeklődést. Az izgalmakat maximális szintre húzva kínáljuk a lehetőséget, hogy a vállalatod üzenete ne csak eljusson, hanem valósággal sodorjon magával mindenkit.

Vedd kezedbe az irányítást, engedd, hogy a Buborékosboríték webáruház lüktető üteme vezessen a siker felé. Hozd el hozzánk a kihívásokat, és mi csillagokig emeljük a márka fényét. Hagyd, hogy a borítékok ne csak csomagoljanak, hanem meséljenek, inspiráljanak, és minden korlátot áttörve szárnyaljanak!

8534,00 Ft 6719,69 Ft
85,34Ft / DB.

Termékleírás

Légpárnás boríték, buborékos boríték, légpárnás tasak

A könnyű, erős légpárnás buborékos tasakok célja a hullámkarton dobozok szállítási költségeinek kiváltása.

  • Ideális sokféle küldemény számára
  • a légpárnás borítékok szállításkor kimagasló védelmet nyújtanak
  • védik a csomag tartalmát a sérülések ellen
  • belülről buborékfóliával béleltek
  • klór nélkül fehérített újrahasznosítható FSC kraft papírból készülnek
  • kényelmes szilikonos szalag segíti a gyors, biztonságos postázást
  • szilikonos záródása szabotázsvédett

Ezeket a légpárnás tasakokat egyéni nyomtatással (saját céglogó) is kérheted!

További információ

Belső méret

270x360mm

Külső méret

290x370mm

Anyaga

FSC tanúsított kraft papír

Színe

fehér

Vélemények

Oszd meg gondolataidat

Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Kapcsolódó termékek
Subscription