Színes Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Tasak 200 x 275mm D/14 Piros - 100 db/doboz

Raktáron
SKU
119014

A vörös védelmező: D/14 Piros Légpárnás Boríték - Biztonság és Stílus minden küldeményhez

A D/14 méretben (180x265mm belső, 200x275mm külső méretek) elkészült Piros Légpárnás Boríték nem csak a figyelemközpontú vörös árnyalattal hívja fel magára a figyelmet, de a környezetbarát FSC minősített kraft papír, és az erőteljes buboréktechnológiának köszönhetően ellenáll a szakadásnak, a szúrásnak és a víznak is.

Szívós és elegáns – ez jellemzi leginkább a Piros Légpárnás Borítékot, ami nem csak szállítási biztonságot kínál, hanem a Hot-Melt szintetikus forróolvadék ragasztójának köszönhetően a kedvezőtlen szállítási körülmények között is garantálja a biztonságos záródást.

Fedezze fel a piros szín pszichológiájának erejét minden küldeménnyel. A D/14 Piros Légpárnás Boríték nem csak egy csomagolóeszköz, hanem marketingeszköz is, amely segíti vállalkozását abban, hogy kiemelkedjen a konkurencia tengeréből.

Fedezze fel, hogyan nyújthat tökéletes védelmet csomagjai számára, miközben üzleti identitását is kiemeli. A D/14 Piros Légpárnás Boríték nem csak egy tárgy, hanem egy ígéret: hogy ami értékes Önnek, az értékes számunkra is.

Ismerje meg a D/14 Piros Légpárnás Borítékot, ahol a kifinomult dizájn és a páratlan védelem találkozik. A boríték minden egyes részlete a prémium minőség jegyében készült. Az FSC minősített kraft papírból készült, szakadás- és vízálló borítékunk tökéletes választás azok számára, akik nem hajlandók kompromisszumot kötni a csomagjaik védelme terén.

Tegyen egy lépést a környezettudatos és stílusos csomagolás felé a D/14 Piros Légpárnás Borítékkal. Nem csak a termék védelmére törekszik, hanem arra is, hogy a csomag kézbesítése egy örömteli és emlékezetes pillanat legyen a címzett számára.

Felfedezte már az igazán különleges és figyelemfelkeltő csomagolást? A D/14-es piros légpárnás borítékunk nem csupán védelmet nyújt értékeinek, hanem magával ragadó színével már messziről kiemeli küldeményét.

Kiemelkedő színválasztékunknak köszönhetően borítékja nem csak véd, de hirdet is: a piros szín feltűnő, dinamikus és ünnepélyes üzenetet közvetít. Strapabíró szerkezete pedig garantálja, hogy a csomag tartalma sértetlenül érkezik meg célba.

Szerezzen előnyt a piac versenyében és csökkentse a csomagolási költségeket! A D/14-es piros légpárnás boríték nem igényel további védőcsomagolást, így időt és pénzt takaríthat meg minden egyes szállításnál.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy csomagjai megjelenése már önmagában is üzenetet közvetítsen! Rendelje meg most a D/14-es piros légpárnás borítékot, és biztosítsa be magának a színvonalas és megbízható csomagolást!

Amikor az Ön csomagja kézbesítésre kerül, minden pillantás a D/14-es Piros Légpárnás Borítékunkra szegeződik. Ennek az elegáns és praktikus megoldásnak a mérete, 200x275mm, ideális választás a kisebb, de értékes tárgyak postázására. A belső 180x265mm-es mérettartomány biztosítja, hogy a küldemények tökéletesen illeszkedjenek, miközben a vibráló piros szín garantálja, hogy a csomag azonnal szem előtt maradjon.

Az innovatív légpárnás dizájnja nem csak szimpla buborékfólia – ez egy kettős védelmi rendszer, ami maximális biztonságot nyújt, még akkor is, ha az út során rázkódásnak van kitéve.

Az FSC minősített kraft papír használata nem csak erőteljes és tartós, de a fenntarthatóság jegyében is áll.

A Hot-Melt forróolvadék ragasztószalag biztosítja, hogy a boríték tartalma biztonságos maradjon, és védelmet nyújtson a nedvesség, a por és egyéb külső szennyeződések ellen.

Ez a boríték több mint egy csomagolóeszköz – ez egy ígéret, hogy minden, ami Önnek fontos, odaér céljához, ahol a legnagyobb hatást éri el. A piros szín vibráló jelzése a minőségről és az elkötelezettségről, amivel ügyfeleinek megközelítjük a csomagküldést.

A piaci versenyben való kiemelkedéshez szükséges minden apró részlet. A D/14-es Piros Légpárnás Borítékunkkal nem csak egy csomagolóeszközt vásárol, hanem egy stratégiai előnyt a versenytársakkal szemben. Az alábbi pontokban összegyűjtöttük, miért jelent ez a termék egyedülálló értéket az Ön vállalkozása számára.

Felejtse el a tömeges és nehézkes kartondobozokat. A D/14-es méret tökéletes választás a hatékonyság és a költségcsökkentés érdekében. A kisebb súlya révén kevesebbe kerül a szállítás, miközben az FSC minősített anyaghasználat biztosítja, hogy zöld lábnyomot hagyjon.

Az intenzív piros szín garantálja, hogy a csomagjai kiemelkedjenek a szürke hétköznapokból. A kiváló minőségű nyomtatási lehetőségekkel pedig márkaépítést is támogat, hiszen a logója vagy üzenete messziről felismerhető lesz.

A Bubble Envelopes® CLASSIC Red sorozatot választva a megbízhatóság és biztonság mellett dönt. Termékeinket nem csak a magyar piacon ismerték el, hanem a nemzetközi logisztika világában is. A Sprinter és a Magyar Posta is a Légpárnás Borítékokat, Buborékos Borítékokat és Légpárnás Tasakokat részesíti előnyben, így biztos lehet abban, hogy küldeményei a legjobb kezekben vannak.

Tegye meg az első lépést most! Rendelje meg a D/14-es Piros Légpárnás Borítékot és indítson el egy olyan küldeménysorozatot, amely garantáltan megállíthatatlan benyomást kelt.

Ne várjon tovább! Használja ki a piros borítékunk adta előnyöket, és engedje, hogy ügyfelei már a kézbesítés pillanatában is érezzék vállalkozása iránti elkötelezettségét. Rendelje meg még ma, és mi gondoskodunk a gyors és megbízható szállításról!

 

Special Price 8100,00 Ft 6377,95 Ft Eredeti ár: 8640,00 Ft
81,00Ft / DB.

Termékleírás

Színes légpárnás buborékos boríték, tasak

  • a színes külsőjüknek köszönhetően ezek a buborékos borítékok erősen megragadják a figyelmet
  • kívül színes, erős kraft borítás nagyfokú védelmet biztosít
  • 6 vonzó színárnyalatban: kék, piros, pink, sárga, zöld, fekete
  • 2 féle méretben elérhető: D/14 és G/17
  • könnyen feliratozható, címkézhető

Ezeket a színes légpárnás tasakokat is kérheted egyéni nyomtatással (saját céglogóddal) is!

 

További információ

Belső méret

180x265mm

Külső méret

200x275mm

Anyaga

FSC tanúsított színes kraft (papír)

Színe

piros

Vélemények

Oszd meg gondolataidat

Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Subscription