C/7 (125x100mm) Dokumentum tasak, Okmánytasak, Csomagkísérő tasak (DokuFix) öntapadó tasak-1000 db/csomag

6477,00 Ft 5100,00 Ft
6,48Ft / DB.
Raktáron

Dokumentum Tasak: A Minden Kihívásnak Megfelelő Csoda a Buborékosborítékban!

Biztonságban a Kezdetektől a Célállomásig – A Csomagolás Új Korszaka

Tudd meg, miért válassza a Dokumentum Tasakot, az Okmánytasakot, amely nem csupán egy termék, hanem a nyugalom és a megbízhatóság záloga a Buborékosboríték webáruházunkban. A C/7-es méret tökéletesen illeszkedik a leggyakoribb küldeményméretekhez, miközben az docuFIX® CLASSIC minősége garantálja, hogy minden fontos dokumentum védelemben részesül.

Engedje, hogy a szavak dinamikája elkalauzolja Önt a csillagokig, ahol a Dokumentum Tasak Öntapadó Okmánytasak több mint egy termék: egy megoldás. Egy olyan megoldás, ahol a Hot-Melt szintetikus forróolvadék ragasztónk biztosítja, hogy a tasak szilárdan tapadjon bármilyen felülethez, biztosítva ezzel, hogy a küldemények sértetlenül érkezzenek meg. Ezen felül környezetbarát és klímasemleges termékkínálatunkkal Ön nem csak a küldeményeiért, hanem a jövőért is felelősséget vállal.

Ne várjon tovább, tegye próbára a Buborékosboríték Dokumentum Tasakját,Öntapadó Okmánytasakját és élje át a csomagolás forradalmát! Rendeljen most, és biztosítsa a tökéletes védelmet minden egyes küldeményéhez.

 

Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon
Ügyfelek kérdései
Még nincs kérdés
Jelentkezz be, és tedd fel kérdéseidet termékünkkel kapcsolatban!
Copyright © 2012-2022 Fokozzuk az izgalmat! Légpárnás Boríték 16 Ft? A többi olcsóbb! - DomyPack&Press Kft. (+36) 1 262 99 35