A Térkitöltő Hab EN13432 szabvány – A környezetvédelmi hősök legendája

Betöltés... 3 view(s)
A Térkitöltő Hab EN13432 szabvány – A környezetvédelmi hősök legendája

Elmerülünk a biológiai lebomlás mítoszában, és feltárjuk a Térkitöltő Hab EN13432 szabvány legendáját. Csatlakozz hozzánk a zöld forradalomba!

Üdvözöllek, Te Zöld Pályaudvar Hőse! Ülj le, öltözz kényelmesen, és készülj fel, mert most egy igazán különleges utazásra hívunk! Nincsenek hősök, csak mi, a Térkitöltő Hab Zsenik és te, a környezetvédelmi hősök legendájának középpontja.

Hadd indítsuk a sztorit az alapoktól. A Térkitöltő Hab, a jól ismert kis fehér, légies golyók, amik összenyomva éppoly kényelmesek, mint egy jó barát ölelése. De bármennyire is szeretjük, tudjuk, hogy a polisztirol habok károsak a környezetre.

Bevezetünk hát a bio lebomló Térkitöltő Hab mítoszába, amely az EN13432 szabvány legendáját hozza el.

A hősünk, az EN13432 szabvány, a bio lebomló termékek kiválasztásának különleges szabályozása. Nem kevesebbet ígér, mint hogy 12 hét alatt 90%-ban lebomlik, és mindössze 2mm-nél kisebb részekre esik szét. Az ilyen habok az élő szervezetek számára veszélytelenek, nem mérgezőek, és a környezetbe kerülve hozzájárulnak a természetes körforgáshoz.

Visszatérve a hősünk történetéhez, hadd mondjam el, hogy az EN13432 szabvány nem csak egy közönséges szabvány. Ez a zöld lovag, aki kiáll a természetért, a bio lebomló Térkitöltő Hab legendás harcosa.

Talán most azt gondolod: "Ez csak egy szabvány, mi ebben a nagy dolog?" De gondolj bele: az EN13432 szabvány az a híd, amely átvezet bennünket a műanyag világából a fenntartható jövőbe. Ez a híd a bolygónk és a jövőnk között.

Szóval miért választanád a bio lebomló Térkitöltő Habot? Mert ezzel a döntéssel részt veszel a zöld forradalomban. Mert a te döntéseddel a Térkitöltő Hab zöld hősévé válsz.

Most, hogy ismered az EN13432 szabvány legendáját, te is részese lehetsz a környezetvédelmi hősök csapatának. Lépj fel a zöld színpadra, és csatlakozz hozzánk a bio lebomló Térkitöltő Hab forradalmában!

Ne felejtsd el megosztani ezt a bejegyzést, hogy mások is megismerjék a Térkitöltő Hab EN13432 szabvány legendáját. Adj hozzá, légy a változás része!

 

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
Copyright © 2012-2022 Fokozzuk az izgalmat! Légpárnás Boríték 16 Ft? A többi olcsóbb! - DomyPack&Press Kft. (+36) 1 262 99 35